Pokécoins

Pokecoins: 

Speel je Pokémon GO op je Android telefoon of Tablet? Koop dan Pokécoins via onze webshop en schaf met het Google Play tegoed dat je hebt ontvangen o.a. Poké Balls, Incense, Lucky Eggs, Lure Modules, Egg Incubator en nog veel meer Pokémon items aan in het spel Pokémon GO!

Pokémon GO

Pokémon GO heeft een revolutie ontketend die ongekend is! Nog nooit was er wereldwijd zoveel aandacht voor de release van een App en nog nooit eerder werd een App binnen zo’n korte tijd zo vaak gedownload.

Pokémon GO werd ontwikkeld door Niantic. Het spel bleek dermate populair te zijn dat de ontwikkelaar genoodzaakt was om het spel in etappes te releasen, om overbelasting van servers te voorkomen. Begin juli kon Pokémon GO gedownload worden in o.a. Noord ­Amerika, Nieuw­ Zeeland en Australië. Medio juli kon het spel ook in Europa gedownload worden.

Pokémon GO maakt gebruik van zogeheten augmented reality (objectherkenning) en GPS om animaties te kunnen weergeven. Het doel van het spel is vrij simpel: vang digitale Pokémons met je smartphone in de echte wereld! De Pokémons kun je vervolgens trainen en laten vechten tegen andere Pokémons, Hoe sterker je Pokémon, des te groter is de kans dat je het gevecht wint!

Wil jij ook z.s.m. jouw favoriete Pokémon optimaal trainen? Koop dan Pokécoins via onze webshop en ga direct aan de slag!